V imenu Ljubezni – Roman o moči ljubezni in pogumu da se njena moč izkusi

Amor Porteño – prešuštvo
February 26, 2013
Love Coaching ali Kako naj Ljubezen izpolni naše bitje, odnose, v katere vstopamo, in vse, kar počnemo?
February 28, 2013
Show all

V imenu Ljubezni – Roman o moči ljubezni in pogumu da se njena moč izkusi

Happy end se ne dogaja samo v filmih in knjigah. Lahko so predmet izbire, ker "je sreča stvar odločitve in zato nekdo za vedno ostane v krogu ponavljanja, medtem ko si nekdo drug drzne izstopiti."

Slavica je več let poskušala zaceliti rane, ki ji jih je povzročil črnolasi mladenič, tolažeč se, da bo prej ali slej dobil kazen, ki si jo zasluži. 15 let kasneje pa se njuni poti zopet prekrižata na kraju, kjer sta to najmanj pričakovala. Branko je zdaj popolnoma drugačen. Je nekdo, ki sta mu ljubezen in odpuščanje prepotrebna. Pred njima so številni izzivi. Nagrada je novo življenje.

Junaki novega romana Ivane Kuzmanović živijo povsod okoli nas. Bolečino in čustvene brazgotine so podedovali od svojih staršev. Postali so žrtve ali rablji. Pomanjkanje ljubezni in nerazumevanja so jih potisnili na rob življenja, v bolezen, izolacijo, uničenje, žalost. Kljub temu pa niso mogli spreobrniti svoje usode…

"… mislim, da se priložnost ponudi vsakemu, le da jo eni vidijo, drugi pa ne … V knjigarnah so na voljo vse knjige, pa se kljub temu nekdo odloči za lahke ljubiče, nekdo drug pa za literaturo, ki osvešča. Enako je v življenju. Seveda, za vse, kar izbereš, boš plačal določeno ceno. In vedno ko se odločiš za eno, odbijaš nekaj drugega. Največji problem nas vseh je, da hočemo imeti vse. Tako začnemo reševati enačbo s prevečimi neznankami…"

Če je prejšnja knjiga, "Odkar sem se vzljubila – LJUBIM" sprožala procese na ravni relativno jasnih čustev in misli, se ta odvija na ravni najglobljih plasti človeškega bitja. Roman "V imenu ljubezni" nosi univerzalna načela, ki so enako pomembna za oba spola in vse generacije.

To je knjiga o prebujenju, zrelosti in samospoznavanju. Iz literarno predstavljenih izkušenj in praktičnih napotkov izvemo, kako se spreminjajo življenjski tokovi, kako zavest dozori in s kakšnimi težavami se sooča. 

Preberite odlomek iz romana >>>>>

Kupi knjigo >>>>>

3 Comments

  1. Imesuzana says:

    Odlične su joj sve knjige….uskoro kupujem i najnoviju i unapred joj se radujem.Suzana.

  2. jovana says:

    Citajuci “Od kada sam se zavolela, volim’ na svakoj stranici,prici, nazalost ,pronalazila sam sebe…Hvala vam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *