Premaknisrca – Pogovori o Ljubezni Ivane Kuzmanović

Love Coaching ali Kako naj Ljubezen izpolni naše bitje, odnose, v katere vstopamo, in vse, kar počnemo?
February 28, 2013
Ivana Kuzmanović in dr. Zoran Milivojević o Ljubezni
February 28, 2013
Show all

Premaknisrca – Pogovori o Ljubezni Ivane Kuzmanović

Srečanja Premaknisrca (Pomerisrca) predstavljajo spodbujanje Ljubezni, druženja in neposredne komunikacije. Odvijajo se v obliki odkritosrčnih pogovorov, ki jih vodi Ivana Kuzmanović, avtorica romanov uspešnic, ki se osredotočajo na temo Ljubezni.

Pogovori o Ljubezni Ivana KuzmanovićBistvo teh radostnih srečanj je ustvariti prostor, v katerem je udeležencem dana priložnost, da si v brezbrižnem in toplem vzdušju  izmenjajo svoje misli in čustva, slišijo mnenje drugih, potrdijo svoja stališča ter se naučijo nečesa novega. Ta srečanja nudijo edinstven občutek prepoznavanja edinosti, za katero se skriva zavedanje, da nismo nikoli sami in da smo vsi medsebojno povezani.

Po uvodnih besedah in predstavitvi teme večera vsi udeleženci postanejo ustvarjalci Srečanja, ki je oblikovano po meri srca, čigar želja je premik. Spodbudijo se k odkrivanju in izražanju največjega daru, ki ga imamo v sebi – Ljubezni.

Živeti v Ljubezni je največji življenjski izziv. Kot pri vseh vrstah izzivov pa potrebujemo znanje, izkušnje in posvečeno pozornost. Prav tako potrebujemo tudi druge, saj brez njih Ljubezen ni mogoča.

Za mnoge ljudi predstavlja Ljubezen smisel življenja, najvišjo vrednost in najpomembnejšo potrebo. Kljub temu se Ljubezen najpogosteje domneva. O njej se ne učimo, ne pogovarjamo, zanjo si ne vzamemo nekega posebnega časa. Ravno nasprotno. Pričakuje se, da deluje sama od sebe, da zagotovi lastno prisotnost, dokaže svoj obstoj in potrdi svoj pomen.  

V vsakem od nas Ljubezen obstaja od vedno in za vedno in čaka, da bo prepoznana, nato pa tudi razdeljena. Ljubezen je edini pojav, ki se razmnožuje z deljenjem. Včasih zaradi neravnin na stezi življenja pozabimo na vseprisotnost Ljubezni, kot tudi na njeno celovitost.

Vsako srečanje je veličasten dogodek, v kolikor se ga udeležimo z odprtim srcem. Daje nam občutek edinstvenega pomena, ki ga ima za naše bitje, in zavedanja o neskončnih možnostih, ki se iz njega porodijo. Kar lahko storimo je, da so vsa naša srečanja po meri naših src.

Srečanja Premaknisrca odkrivajo način, kako Ljubezen prepoznamo in negujemo tako, da se čustva prebudijo, dnevi postanejo srečnejši, odnosi uspešnejši, vsako dajanje pa postane radost.

Premaknimo naša srca, polepšajmo življenje sebi in drugim ter odkrijmo Ljubezen povsod okoli nas.

[youtube]http://youtu.be/sUgsmiDGH0k[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *